1: オーブンを190℃に予熱したら、服が汚れないようにエプロンをしましょう。
2: 天板にオーブンペーパーを敷きます... こうする事で天板を洗う手間が省けます。
3: 一人あたり1枚の(カレー用の)ナンを使います。
4: それぞれのナンにピザソースを塗ります。私はスパゲッティ・ソースを使いましたが、お好みのソースを使ってください。
5: 薄切りにした野菜・調味料・お肉・チーズ等のトッピングを準備します。
私はズッキーニ、赤パプリカ、マッシュルーム、トマト、玉ねぎ、ハム、サラミをトッピング用に、ガーリックパウダー、胡椒、乾燥バジルを調味料として用意しましたが、どうぞ一番お好きなトッピングを用意してください。
<重要> 野菜は薄切りにしないと中までちゃんと火が通りません。6: ナンの上に野菜を乗せ、調味料で味付けします。
7: 野菜の上にお肉を乗せます。私はハムを先に乗せ、その後にサラミを乗せましたが、もちろん順番はお好みです。
8: 最後にチーズをたっぷり乗せて、オーブンで10~15分ほど焼きます。チーズが完全にとろけていなければ、もう少し長く焼きます。
9: ピザが焼けたらお皿に乗せて出来上がりです。美味しそう!(でも、すごく熱いので注意してくださいなっしー!)
10: もしこのレシピを気に入ってくださり、「なっしー」とのクッキングを見たい方はその旨お知らせください。宜しくお願いします!(それから、ふなごろーはエプロンを着用しなかった為、トマトソースが4か所に付いちゃいました!)
English Text:
1: Preheat the oven to 190 Celsius and put an apron on so you don't get messy.
2: Place baking paper on a baking tray... this saves on washing the tray later
3: Use 1 naan bread per person
4: spread sauce over each naan. I used spaghetti sauce, but you can use your favourite sauce if you like.
5: prepare your toppings: thinly sliced vegetables, seasoning, meat and cheese. I used zucchini, red pepper, mushroom, tomato, onion, ham, salami for my toppings, garlic powder, pepper and basil for seasoning, and grated cheese. Please use the toppings you like the most. Important: thinly slice any vegetables, as they wont cook properly if too thick.
6: place the vegetables over each naan and season.
7: spread your meat over the vegetables. I placed the ham first and then the salami, but you can do it your way if you like.
8: cover both naan with cheese, then cook in the oven for 10 - 15 minutes + extra time if needed to fully melt the cheese.
9: once cooked, put the naan pizza on to plates and serve. Oishiso! (but it will be hot, so please be careful nassyi!)
10: If you liked this recipe and would like to see more cooking with nassyi, please let me know. Yorosuku onegaishimasu! (also, Funagoro didn't wear an apron, and had sauce splatter him in four places!)
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